SELVBETJENING

TV3 Sport 2 bliver til TV3 MAX pr. 31.10.2017


13. september 2017

Fra den 31. oktober kan danskerne blænde op for en ny tv-kanal fra TV3-familien. Navnet er TV3 MAX, og den nye kanal byder på nogle af MTG’s stærkeste sportsrettigheder kombineret med unikt indhold inden for comedy og livsstil – henvendt til det mandlige publikum.

 

Med lanceringen af TV3 MAX investerer MTG i sin kanalportefølje, så den står stærkere end nogensinde. TV3 MAX erstatter den eksisterende kanal TV3 SPORT 2, således at kanalporteføljen stadig består af fem attraktive kanaler. TV3 MAX er en kanal, der rækker ud efter målgruppen af passionerede sportsglade, der samtidig ikke kan få nok af den lettilgængelige og underholdende comedy-genre.

 

Stærkt indhold på TV3 MAX
TV3 MAX vil byde på de største og mest populære sportsrettigheder (præcis som i dag med TV3 SPORT 2). Det vil sige Premiere League, La Liga, Superliga, Champions League fodbold (gruppespillet), engelske The Championship, engelske League Cup, FA Cup fra sæsonen 2018/2019, Champions League håndbold, Serie A fodbold, fransk fodbold fra Ligue 1, ATP-tennis, motorsport og en række andre sportsbegivenheder.

MTG ejer allerede rettighederne til den bedste engelske fodbold og andre europæiske ligaer, og selskabet ejer ligeledes rettighederne til nogle af de mest populære comedy-serier, så det giver god mening at udbrede det på den nye kanal. Fx ‘Top Gear’, ‘Simpsons’ og ‘How I met your mother’. Samtidig investerer MTG også i nyt serieindhold, som præsenteres eksklusivt på kanalen. Dermed breder vi kanalens målgruppe lidt ud.

 

Styrker kanalporteføljen
MTG styrker og optimerer samtidig sin populære kanal TV3+. Den gøres bredere ved at tilføre mere indhold fra crime-genren. MTG har allerede tilført TV3+ populære crime-titler i løbet af foråret, hvilket seerne har taget rigtig godt imod, og det kan aflæses i seertallene. TV3+ genvandt i foråret pladsen som Danmarks 4. største kanal. TV3 Sport 1 vil desuden skifte navn til TV3 Sport, der bliver MTG’s rene sportskanal.